Määräaikainen sairaanhoitaja, Kotihoito, Rauma

Ansök senast  20.6.2024 15:00

Satakunnan hyvinvointialue hakee määräaikaista sairaanhoitajaa kotihoitoon Raumalle ajalle 24.6.-15.9.2024!

Tehtävä sijoittuu kotiin annettaviin palveluihin.

Sairaanhoitaja vastaa kotihoidossa asiakkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hoito- ja palvelujaksojen arvioinnista sekä osallistuu niiden toteuttamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Työ on päivävuoroa ja viikkotyöaika on 38,25h/vko.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi luetaan kokemus vanhuspalveluista, erityisesti kotihoidosta sekä LOVE-lupa. Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Esihenkilö Katja Valtonen, p.044 793 5510

Esihenkilö Krista Justen-Hietarinne, p.044 371 8671

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare