Määräaikainen sairaanhoitaja, varahenkilöstö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme Sosiaalipalvelujen varahenkilöstön tiimiimme reipasta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 7.6.2021-30.9.2022. Työyhteisönä toimii varahenkilöstö ja työtä tehdään yhteistyössä Antinkartanon kuntoutuskeskuksen yksiköiden, sekä Satakunnan alueen asumispalvelujen kanssa.

Varahenkilöstön sairaanhoitajana työskentelet eri yksiköiden moniammatillisissa työryhmissä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaan kuntoutusta ja/tai asumista hoitotyön keinoin sekä ohjauksellisin menetelmin. Sairaanhoitajana varahenkilöstössä toimiminen tarjoaa erittäin monipuolisen tehtävänkuvan. Varahenkilöstö ei tee suunnitellusti yövuoroja, vaan työskentelee aamu- ja iltavuoroissa, mukaanlukien viikonloput.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Antinkartanon kuntoutuskeskuksen yksiköt. Työ edellyttää mahdollisesti myöhemmin Satakunnan alueen asumispalveluissa toimimista. Voidaksesi toimia eri yksiköissämme sujuvasti, toivomme sinulta joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta ja psykiatrisesta hoitotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus. Ilmoitus on julkaistu uudelleen, aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varahenkilöstön esihenkilö Marika Paunu
050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb