Skip to main content
test
Määräaikaisia hoitajia Teijuntupaan - Liedon kunta

Hoito- ja hoivapalveluiden ympärivuorokautisissa asumispalveluissa on haettavana kaksi (2) hoitajan määräaikaista työsuhdetta ajalle 12.12.2022 - 31.10.2023. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Teijuntupa. Teijuntupa on 13-asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Haemme joustavia ja muutosmyönteisiä hoitotyön ammattilaisia tiimiimme perhevapaiden ajaksi. Hoitajan työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Asiakkaiden hoidossa korostuu kuntouttava työote. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat huomioiden.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo. Liedon kaupungissa toteutetaan henkilökiertoa.

Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen perustutkinto. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES: n mukaisesti. TVA-palkka on työsuhteen alkaessa 2289,48 euroa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto 050 4356533

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut, Teijuntupa

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kaupunkilaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Teijulantie 26, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb