test

Määräaikaisia lääkäreitä Perhekeskuksiin

Ansök senast  29.12.2023 15:00

Tervetuloa perhekeskuslääkäriksi Satakuntaan!
Tule töihin Satakuntaan, jossa on hyvä asua, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa!

Satakunnan hyvinvointialue sijaitsee Suomen läntisessä osassa Selkämeren rannikolla ja tarjoaa sotepe-palvelut noin 214 000 asukkaalle. Perhekeskuksia on Satakunnassa neljä. Keskussairaalamme on Satasairaala Porissa.

Haemme määräaikaisia lääkäreitä Satakunnan pohjoiselle puoliskolle, Porin ja Kankaanpään seudulle. Lounatuulen perhekeskus toimii Porin, Merikarvian ja Ulvilan alueella ja pitää sisällään perustason lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Pohjatuulen perhekeskus toimii vastaavasti Kankaanpään, Karvian, Jämijärven, Pomarkun ja Siikaisten alueella.

Työtehtäviisi voi sisältyä jotakin räätälöitynä seuraavista: seksuaaliterveysneuvola, äitiysneuvola, lastenneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdehoito sekä somaattinen hoito. Tehtävässä teet ennaltaehkäisevää ja hoidollista lääkärin työtä lakisääteiset seikat huomioiden. Lisäksi voit halutessasi vapaasti esittää toiveesi työskentelystä perhekeskustyön lisäksi myös muilla toimialueilla, esim. terveysasemilla, ikääntyneiden tai mielenterveysasioiden parissa.

Työnantajana olemme joustavia ja huomioimme jokaisen elämäntilanteen mahdollisimman hyvin, huolehdimme jaksamisestamme. Lääkärin virka on kokoaikainen 38,25h/vko, mutta kuuntelemme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Sinulta odotamme innostusta ja kiinnostusta työhön lasten ja nuorten parissa, yhteistyötaitoja kaikkien sidosryhmien kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja toimimista näyttöön perustuvan lääketieteen pohjalta. Työ perhekeskuslääkärinä antaa mahdollisuuden keskittyä lasten ja nuorten pulmiin ja erityispiirteisiin sekä kehittää lapsille ja nuorille suunnattuja palveluita.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen mielenkiintoisen tehtävänkuvan ja osaavan työyhteisön, jossa toimitaan moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Konsultaatioapua on aina saatavilla sekä peruspalveluista että hyvinvointialueen erikoissairaanhoidosta. Senioritukea ja ohjausta järjestämme Satakunnassa mielellämme koulutusvaiheessa oleville lääkäreille. Määräaikaisessa virassa voit suorittaa esim. YEK-jakson osiota sektorityöstä tai voit kerryttää palveluita erikoistumista varten. Työtä voit toki tehdä myös esim. erikoislääkärinä. Työjakson pituuden, aloitusajankohdan ja työajan neuvottelemme kanssasi erikseen, Sinulle sopiviksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Ammattipätevyys pitää olla tarkistettavissa JulkiTerhikistä. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito vaaditaan. Eduksi luetaan soveltuva erikoislääkärikoulutus ja/tai erityispätevyys ja työkokemus lasten, nuorten ja/tai opiskelijoiden parissa.

Valitun on ennen määräaikaisen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä 1.1.2024 voimaan tulevan lain 741/2023 edellyttämä rikosrekisteriote.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkauksen ehdot noudattavat lääkärisopimusta, siirrymme loppuvuoden aikana uuteen uraporras-palkkausjärjestelmään. Palkan suuruutta määritellessä otamme huomioon työkokemuksesi sekä sitoutumisesi työtehtävään.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry. Haku on auki pitkäaikaisesti, koska sijaisia tarvitaan aika ajoin ja haastattelut ja työhön palkkaukset määräaikaiseen virkaan voidaan tehdä jouhevasti. Aina on oikea hetki kysyä työmahdollisuuksista.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Läs mer

http://www.sata.fi

Ota yhteyttä, pohdin mielelläni kanssasi, minkälaista työtä monista vaihtoehdoista voisimme Sinulle tarjota!
Ylilääkäri Elisa Saarivirta virka-aikana p.040 652 4294, elisa.saarivirta@sata.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Läs om arbetsgivare