Maarakennusalan opettaja

Haemme maarakennusalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2021 alkaen.

Tehtävään kuuluu maarakennusalan koulutuksen suunnittelu, kehittäminen sekä alan opiskelijoiden ohjaus-, opetus ja arviointitehtävät. Yhteistyö alan työelämän kanssa on osa ammatillisen koulutuksen opettajan tehtävää.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkea-asteen tutkintoa, vahvaa kokemusta toimialalta, alan työkokemusta, koulutusjärjestelmän tuntemusta, opettajan kelpoisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa maarakennuskoneiden käytön ja kunnossapidon hallintaa. Molempien kotimaisten kielten hallinta katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme työelämä- ja verkostoyhteyksiä sekä hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi
http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Tom Bjon, puhelin 044 725 0102 ja rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi.
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Närvilänkatu 8, Kokkola, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs