Maarakennusammattimies - Vihdin kunta

Maarakennusammattimies

Vihdin kunta hakee maanrakennustyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Infra- ja tukipaveluiden kunnallistekniikan tulosalueen maanrakentamisyksikköön. Tehtävänä on kunnallistekniikan (mm. katujen ja vesi- ja viemäriverkoston) rakentaminen, sekä näihin oleellisesti liittyvät muut työt.

Tehtäviin kuuluvat myös metsurityöt, raivaus, laitteiden- ja varusteiden huolto, peseminen ja kunnossapito sekä muiden kunnallistekniikan tulosalueen avustavat työt. Osaat lukea piirustuksia ja käyttää mittalaitteita (mm. putkilaser, vaaituskoje).

Eduksi katsotaan voimassa olevat Tieturva 1 tai katuturva, tylityö, työturvallisuus ja vesityökortti sekä aikaisempi työkokemus kunnallistekniikan rakentamiseen liittyvistä työtehtävistä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista reipasta työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä kunnallistekniikan katujen ja vesihuollon rakentamisen parissa. Arvostamme kykyä työskennellä pienen tiimin jäsenenä, sekä kykyä hoitaa työtehtävät itsenäisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.10.2019 klo 23:00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Vihdin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Maanrakennusmestari Mikko Toivonen, puh. 050 3015 830
Yhdyskuntatekniikan päällikkö Toni Keski-Lusa, puh. 044 4675 393

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Kunnallistekniset palvelut, Maanrakennus
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Vihti on yli 29 000 asukkaan kivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!