Maatalouslomittajat (2) - Liperin kunta

Liperin lomituspalvelut hakee 2 määrä-aikaista maatalouslomittajaa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Maatalouslomittaja työskentelee karjatiloilla päivittäisissä karjanhoitotöissä. Työtehtävä koostuu pääasiassa emakkosikalan työtehtävistä, sekä tarvittaessa lypsylehmien ja muiden nautaeläinten hoitoon liittyvistä työtehtävistä mukaan lukien maatalouskoneiden käyttö. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusehtona on maatilatalouden perustutkinto tai hyvä käytännön kokemus karjataloustöistä.

Työaika viikossa: 25-30h/vko

Palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti sekä henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot arkisin klo: 9-15
Lempi Tuononen 040 630 5899 tai sähköpostilla lomitus@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Jäkäläpolku 2 A 2, 80400 Ylämylly

Rekommenderade jobb