Maatalouslomittajia lyhyisiin sijaisuuksiin

Posion kunnan lomituspalvelut hakee lyhyisiin sijaisuuksiin maatalouslomittajia. Voit olla joko opiskelija, jo alalle valmistunut ammattilainen tai muuten alan työkokemusta omaava osaaja.

Posion kunnan Lomituspalvelut hoitaa maatalousyrittäjien lomituspalvelut Posion, Kuusamon ja Taivalkosken alueella. Maatalouslomittajan työhön olennaisesti kuuluu eläinten ruokinta, lypsäminen ja puhdistustyöt. Maatalouslomittajan on pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa maatiloilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on maatalousalan perusasteen koulutus ja/tai riittäväksi katsottava maatalousalan työkokemus. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Työalueena on Posion, Kuusamon ja Taivalkosken alue.

Suomen kielen sujuva osaaminen on välttämätöntä.

Ilmoittaudu maatalouslomituksen sijaisrekisteriin täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Pidäthän myös yhteystietosi ajan tasalla, sillä se on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi.

Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääsääntöisesti sähköistä kutsuntapalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.posio.fi

Tutustu työnantajaan

Posion kunta/Lomituspalvelut
Janne Pätsi
040 8012 222
janne.patsi@posio.fi

Posion kunta, Lomituspalvelut
Osoite: Kirkkotie 1, 97900 Posio

Kuule Posion, Lapin Taikamaan kutsu: Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa. Ihastu keramiikan kauneuteen.

Posion lomituspalvelut tarjoaa lomituspalveluita n. 3300 asukkaan kunnassa. Olemme lähellä kaikkea: kunnan taajamasta Rovaniemelle on matkaa 135km, Ouluun 225km ja Kuusamoon 60km. Voit myös työskennellä Kuusamon tai Taivalkosken kuntien alueella.

Posion kunta on savuton työnantaja.