Skip to main content
test

Haetaan tiimiin maatalouslomittajien esimiestä; lähijohtajaa

Lomituspalveluiden tarkoituksena on maatalousyrityksen toiminnan jatkuminen maatalousyrittäjän loman aikana, ja myös turvata sijaisavun saaminen mm. sairauden tai tapaturman sattuessa. Toimimme osana kotimaisen ruoantuotannon ketjua.

Vehmaan kunta lomituksen paikallisyksikkönä järjestää lomituspalvelua 41 kunnan/kaupungin alueella Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Lomituksen piirissä meillä on noin 1000 maatalousyrittäjää, joille järjestämme lomituspalvelua. Meillä on palveluksessamme noin 150 maatalouslomittajaa. Tehtävässä saat toimia noin 20 lomittajan esimiehenä tiimissämme.

Tiimimalli ja päivittäiset teams-palaverit mahdollistavat ison toiminta-alueen hoitamisen. Työ sisältää esim. työvuorosuunnittelua, työsopimusten tekoa, työkokousten suunnittelua ja vetämistä, tilakäyntien tekemistä, kehityskeskusteluja ja aktiivista yhteydenpitoa alaisten kanssa, asiakaspalvelua (suomeksi ja ruotsiksi). Työtä hallinnoidaan lomitusnettiohjelman avulla KVTESin mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö jos,
sinulla on kokemusta esimiestyöstä, hyvät sosiaaliset taidot, paineensietokykyä, reipas asiakaspalveluasenne, nautit ongelman ratkaisusta ja osaat käyttää Microsoft Office perussovelluksia.

Vaatimukset: Tehtävään sopiva ja suoriutumista tukeva maatalousalan koulutus, lomitustyön tuntemus, suomen ja ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Esimiestyötä tehdään myös tilakäynneillä, joten oma auto välttämätön.

Tarjoamme Sinulle;
Paikan tiimissämme, tiimin tuen, mahdollisuuden tehdä suurelta osin etätyötä ja työkalut siihen ja mahdollisuuden tehdä merkittävää työtä kotieläintuottajien hyvinvoinnin edistämiseksi.

Palkka 2843€/kk. Työaika yleistyöaika 38,25 h viikossa. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset liitteineen 6.7.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen: Vehmaan lomituspalvelut, Mynämäentie 121, 23200 Vinkkilä.

Lisätietoja

http://www.vehmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Mäntynen, Lomituspalvelujohtaja, 050 408 7471, pirjo.mantynen@vehmaa.fi

Lisätietoja

Vehmaan kunta, Lomitustoimi

Vehmaan kunta sijaitsee Vakka-Suomen sydämessä, kauneimmassa Varsinais-Suomessa. Vehreistä viljelyslaaksoistaan tunnetun kunnan alueella on runsaasti järviä ja etelässä se rajoittuu mereen. Vajaan 2500 asukkaan kunnan väkiluku kasvaa kesäisin satojen kesäasukkaiden myötä. Vehmaan naapurikuntia ovat Laitila, Mynämäki, Taivassalo ja Uusikaupunki.


Osoite: Mynämäentie 121, 23200 Vinkkilä

Rekommenderade jobb