Maatalouslomittajien lyhytaikaiset sijaisuudet

Haemme sijaisia maatalouslomittajien eripituisiin sijaisuuksiin. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Hakijoilta edellytetään maatalousalan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta karjanhoitotyöstä. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, puh. 040 4894025, sanna.kouvalainen(at)Iisalmi.fi.

Iisalmen kaupunki, Ylä-Savon lomituspalvelut
Osoite: Iisalmi

Kokoaan suuremmassa Iisalmessa syntyy menestystarinoita,joilla muutetaan maailmaa – lähellä ja kaukana. Tutustu tarinoihin työstä & elämästä kaupungissamme ja liity osaajien ketjuun.

Ylä-Savon lomituspalvelut järjestää alueen maatalousyritysten lomituspalvelut Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän alueella. Paikallisyksikössämme työskentelee tällä hetkellä 165 vakituisessa työsuhteessa olevaa maatalouslomittajaa.

Iisalmen kaupunki - Rökfri arbetsplats Iisalmen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare