Maatalouslomittajien sijaishaku

Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia eri pituisiin sijaisuuksiin lypsykarja-, hevos- ja lammastiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, pienkuormaaja ja traktori). Edellytyksenä on myös sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla ajokortti ja käytössään oma auto. Työpäivät koostuvat aamu- ja iltatöistä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville, viikonloppuihin ja juhlapyhiin.

Sijaisuudet sijoittuvat seuraaville alueille:
Päijät Häme: Nastola, Lahti, Iitti, Orimattila ja Artjärvi
Pohjois Kymenlaakso: Kouvola, Kuusankoski, Jaala, Elimäki ja Ruotsinkylä
Etelä Kymenlaakso: Kotka, Pyhtää, Hamina, Miehikkälä ja Virolahti

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Ole yhteydessä haastatteluajan varaamisesta hakemuksen jätettyäsi puhelimitse rekrytoinnin yhteyshenkilöihin: lomituspalveluesimies Maria Niemi/Ranja Hostikka p. 040 483 3484. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on haastattelussa hyväksytty sijaiseksi, Kouvolan lomituspalveluista otetaan yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla. Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lomituspalveluesimies Maria Niemi tai lomituspalveluesimies Ranja Hostikka p. 040 483 3484
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Lomituspalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan! Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.