Skip to main content
test
Maataloussihteerin virka - Kiuruveden kaupunki

Luomu-Suomen pääkaupunki Kiuruvesi etsii palvelukseensa
MAATALOUSSIHTEERIÄ
Virkaan kuuluvat Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen maaseudun yhteistoiminta-alueen johtajan ja tukihallintoyksikön johtajan tehtävät.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa opistotasoista tutkintoa sekä kokemusta maataloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta EU- ja kansallisista maataloustuista. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi kiinnostusta hallinnollisiin tehtäviin sekä tiimityöskentelyssä ja asiakaspalvelussa vaadittavia hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen osalta noudatetaan KVTES-sopimusta ja kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset tulee toimittaa 11.12.2022 klo 21.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virka täytetään alkuvuoden 2023 aikana tai sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kiuruvesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallinto- ja talousjohtaja Juho Jukkola, p. 050 478 2217, juho.jukkola@kiuruvesi.fi,
toimistosihteeri Kirsi Miettinen p. 040 527 2131, kirsi.miettinen@kiuruvesi.fi

Lisätietoja

Kiuruveden kaupunki, Yleispalvelukeskus

Kiuruveden kaupunki on noin 7 800 asukkaan kunta Ylä-Savossa. Kiuruvesi on Suomen suurin naudanlihan tuottaja ja toiseksi suurin maidontuottaja. Kiuruveden kaupunki toimii Kiuruveden, Pielaveden ja Keiteleen muodostaman Luoteis-Savon maaseutupalvelujen järjestäjäkuntana ja alueellamme toimii noin 600 maatilaa, joiden maataloustukien maksuun liittyvät ja muut maataloushallinnon viranomaistehtävät hoidamme. Olemme myös kotipitäjä Hingunniemen YSAO:n hevosalan koulutuslaitokselle sekä hevosiin erikoistuneelle Savon eläinsairaalalle. Suurin osa paikkakuntamme työpaikoista on kuitenkin palveluiden parissa. Tällä hetkellä asukkaitamme palvelee 370 työntekijän ja viranhaltijan joukko. Työnantajana haluamme pitää huolta henkilöstöstämme: silloin pidämme huolta asukkaistamme ja kaupungistamme.


Osoite: Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi

Rekommenderade jobb