Skip to main content
test
Markanvändningsingenjör - Borgå stad

Kom och skapa Drömmarnas hemstad! Vi är en attraktiv stad både för nya invånare och för företag. Vi respekterar historien, men samtidigt är vi modiga förnyare. Det historiska centrumet och den moderna Västra åstranden är en intressant kombination. På samma sätt respekterar vi det moderna och det gamla sida vid sida också i andra stadsdelar. Vi är föregångare i klimatarbetet. Vi vill ligga i framkant av den digitala förändringen samt upprätthålla en stark anda av att agera tillsammans.

Vi söker nu till Borgå stad en markanvändningsingenjör till ordinarie tjänst med tillträde 1.12.2022 eller enligt överenskommelse. Vi vill i Borgå utveckla staden genom att agera tillsammans i en öppen och inspirerande atmosfär.

Vi erbjuder en intressant och ansvarsfull uppgift i en trivsam och växande stad med över 50 000 invånare. Du får också möjlighet att utvecklas som en mångsidig branschexpert.

"En verkligt mångsidig uppgift som ger en tillfälle att vara med om mycket. Här får man delta i stadsutvecklingens alla skeden, från förhandlingar om markförvärv till planering och utveckling av tomtförsäljning. En trevlig och avslappnad arbetsplats i en stad som är lämpligt stor och som leds väl", -berättar Karin som har handhavt tjänsten under de senaste fem åren.

I dina uppgifter som markanvändningsingenjör ingår beredning av markanvändningsavtal, frågor i anslutning till marknadsföring och överlåtelse av tomter, frågor i anslutning till förvärv av markområden samt avtalsfrågor som gäller stadens markområden och om vilka det avtalas separat. Det är markanvändningsingenjören som beslutar om överlåtelse av egnahemstomter.

Behörighetsvillkor är diplomingenjörsexamen inom utbildningsprogrammet för lantmäteribranschen eller en annan lämplig högre högskoleexamen. Språkkravet är goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska. Borgå stad erbjuder sin personal också skolning i svenska språket. Kännedom om fastighetsköp och planläggningsprocessen anses meriterande. Arbetet förutsätter god social kompetens och samarbetsförmåga.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 4 052 €/månad, dessutom betalas ett eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Innan valet fastställs ska den som valts visa upp ett godtagbart utlåtande om sitt hälsotillstånd. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 31.10.2022 kl. 15.00 via Sök nu-länken.

Ytterligare information ger tomtchef Pekka Söyrilä, pekka.soyrila@porvoo.fi, tfn 040 656 0231.

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/boende-och-miljo/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger tomtchef Pekka Söyrilä, pekka.soyrila@porvoo.fi, tfn 040 656 0231.

Lär dig mer om oss

Borgå stad

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb