Markkinointiassistentti (opintopalvelut) - Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Markkinointiassistentti (opintopalvelut)

Haemme someajan innovatiivista osaajaa HAMIn koko organisaation strategiseen viestintään ja brändin rakentamisen tiimiin. Olet idearikas ja yhteistyö erilaisten henkilöiden kanssa on sinulle luontevaa. Sinulla tulee olla alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja jonkin verran työkokemusta markkinoinnin alalta. Myös opiskelun aikaiset projektit ja työt ovat eduksesi.

Tehtäviisi kuuluu myös opiskelijahankinnan keskeisiä tehtäviä, kuten somekanavien ylläpito ja somemarkkinointi, verkkomainonnan ajantasaisuudesta huolehtiminen ja verkkosivujen uudistaminen, mahdollista taittotyötä, kuvankäsittelyä ja muuta visuaalista työtä sekä messuille ja muihin opiskelijahankintatapahtumiin osallistumista. Osallistut myös HAMIn yhteishaun ja jatkuvan haun opiskelijapalveluihin sekä opintopalveluiden muihin tehtäviin.

Kuntarekryhakemuksen lisäksi lähetä kooste portfoliostasi tai linkki tarja.hovila@hamk.fi ja lyhyt kuvaus sinua eniten innostavista asioista ja parhaista oppimiskokemuksistasi 1.8.2019 mennessä.

Palkkaus määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.hami.fi

Rehtori Tarja Hovila, yhteydenottopyynnöt: tarja.hovila@hamk.fi
Hakemukset sähköisesti 1.8.2019 mennessä Kuntarekry.fi kautta.
Aikaisemmat työ- ja tutkintotodistukset esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hämeen ammatti-instituutti, HAMIn kehittämispalvelut
Osoite: Visamäentie 35 A, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi HAMIssa voi suorittaa ammatti- ja erikoisammattitutkintoja luonnonvara- ja ympäristöalan, tekniikan, johtamisen ja liikenneopetuksen aloilta. Oppilaitos järjestää myös kaikille avointa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä asiakaskohtaista tilauskoulutusta.
Hämeen ammatti-instituutti on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) tytäryhtiö.

Tutustu työnantajaan