Skip to main content
test
Markkinointipäällikkö - Helsingin seudun liikenne

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat HSL:n kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnista, markkinoinnin suunnittelusta, tuloksellisuudesta ja mittaamisesta. Tavoitteena meillä on saada aikaan kasvua sekä vahvistaa HSL:n brändiä ja suhdetta asiakkaisiin.

Työssäsi pääset kehittämään markkinointistrategiaa ja uudistamaan tapaamme toimia. Osaat haastaa perinteisen kampanjalähtöisen tekemisen ja ymmärrät ketterän kasvumarkkinoinnin hyödyt liiketoiminnalle. Operoit tuloksellisesti erityisesti digitaalisissa kanavissa ja rakennat samalla HSL:n arvo- ja strategialähtöistä markkinointia.

Uskomme siihen, että pärjäämme, kun toimimme ketterästi digitaalisessa maailmassa ja kohtaamme asiakkaat oikealla hetkellä, oikeassa kanavassa ja oikealla viestillä. Data on sinulle edellytys ja kaiken tekemisen lähtökohta. Kykenet luomaan oivaltavaa analytiikkaa sekä raportteja yhteistyössä verkkoanalyytikon kanssa. Varmistat, että HSL:n digitaalinen läsnäolo on huippuluokkaa ja ymmärrät teknologian tuomat mahdollisuudet digitaaliselle markkinoinnille. Markkinoinnin prosessit ja mittarit ovat sinulle päivittäisiä työkaluja.

Johdat markkinointitiimiä, joka on organisoitu matriisimaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HSL:n eri tulosalueiden sekä markkinoinnin ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden, kuten media- ja mainostoimistojen kanssa.

Tehtävän kannalta tärkeitä asioita ovat

- Kokemus ja näytöt tuloksellisesta markkinoinnista sekä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä kuluttajatuotteiden/-palveluiden parissa.

- Kokemus markkinoinnin optimoinnista ja raportoinnista

- Kokemus digitaalisten myyntikanavien konversio-optimoinnista

- Osaaminen ostetun ja oman median optimoinnista

- SEO- ja Google-työkalujen ymmärtäminen

- Markkinointidatan analytiikan tuntemus

- Ymmärrys ja näkemys markkinointiteknologian roolista ja hyödyntämisestä

- Itsenäinen, oma-aloitteinen ja kehittävä työote sekä kiinnostus kehittyä joukkoliikennemarkkinoinnin huippuammattilaiseksi

Meiltä saat

- Mahdollisuuden todistaa miten markkinoinnilla saadaan suuria tuloksia aikaan

- Upean tilaisuuden päästä kasvattamaan joukkoliikenteen digitaalista liiketoimintaa vahvan brändin ja kiinnostavien tulevaisuuden näkymien parissa

- Mahdollisuuden vaikuttaa HSL:n toimintaan ja kehitykseen

- Hyvän työyhteisön

Pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla sinulle laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä erilaista tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin joko yhdessä työkavereiden kanssa tai muutoin. Kestävää liikkumista tuemme työsuhdematkalipulla. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö sujuvat meillä hyvin.

Jos tunnet paloa markkinointiin ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 14.8. mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://www.hsl.fi/hsl/tule-meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Jarno Ekström, puh. 040 140 8146, ma 4.7. klo 13-15, ma 1.8. klo 13-15 ja ma 8.8. klo 13-15 tai sähköpostitse jarno.ekstrom@hsl.fi

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

HSL on asiakasmäärillä ja vaikuttavuudeltaan Suomen suurin liikennetoimija, jonka tavoitteena on päästötön, houkutteleva ja kestävä Helsingin seutu ja seudun liikkumispalvelut. HSL:n strategia viitoittaa työtämme 2022-2025 ja tietämme kohti kestävää kasvua sekä yhä syvempää ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Uudistamme organisaatiotamme, jotta meillä on parhaat mahdollisuudet onnistua strategisissa tavoitteissamme. Haemme avainhenkilöitä asiantuntijatehtäviin täydentämään taitavaa joukkuettamme.

Tutustu strategiaamme https://www.hsl.fi/hsl/hsl-organisaationa/strategia-2022-2025/strategiset-tavoitteemme-2025


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Rekommenderade jobb