Skip to main content
test
Maskun kunnan kesätyöt nuorille - Maskun kunta

Maskun kunta tarjoaa kesätöitä 30 nuorelle 30 päivän ajaksi.

Työjaksot ovat 5.6. - 4.7.2023 ja 3.7. - 1.8.2023.

Palkka on 830 euroa/kk ja työaika 35 h/vko. Hakuaika päättyy 3.3.2023.

Kunnan kesätyöpaikat on tarkoitettu 16-23-vuotiaille maskulaisille nuorille (16 vuotta täytettävä ennen 1.6.2023), jotka eivät aikaisempina kesinä ole olleet kunnan kesätöissä. Työntekijät sijoitetaan avustaviin tehtäviin kunnan eri toimipisteisiin tekniseen toimeen, varhaiskasvatukseen ja hyvinvointipalveluihimme.

Teknisen toimen työtehtävät pitävät sisällään ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitotöitä. Laitoshuoltopalveluissa työtehtäviin kuuluu päiväkotien ja koulujen perussiivousta yhdessä henkilökunnan kanssa. Ruokapalveluissa työtehtäviin kuuluu keittiöiden avustavia tehtäviä mm. astiahuoltoa, esivalmistelutehtäviä ja siivousta yhdessä henkilökunnan kanssa.

Varhaiskasvatuksen työtehtävät päiväkodeissa sisältää lasten hoitoa ja avustamista 1-6 -vuotiaiden lapsiryhmien toiminnassa ulkona ja sisällä sekä lelujen pesua.

Hyvinvointipalveluissa työtehtävät pitävät sisällään:

• Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden päiväleireillä avustavia työtehtäviä leiripäivien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä osaamisen ja kokemuksen mukaan myös ohjaamista. Leirejä järjestetään eri kunnanosissa, ja kesätyöntekijän tulee pystyä järjestämään päiväleireille kulkeminen itse.

• Maskun pääkirjaston työt liittyvät mittavaan kalustusuudistusprojektiin ja pitää sisällään kirjojen ja muun tavaran siirtämistä, lajittelemista ja kuljetukseen pakkaamista henkilökunnan ohjeiden mukaisesti. Kirjasto on kiinni kalustusuudistuksen ajan, joten työ ei pidä sisällään asiakaspalvelua.

• Lemun ja Askaisten kirjastoissa työ pitää sisällään kirjaston päivittäisissä töissä avustamista henkilökunnan ohjeistuksen mukaisesti. Työtä on vaihtelevasti sekä Lemussa että Askaisissa, ja kesätyöntekijän tulee pystyä järjestämään kulkeminen kirjastoihin itse.

• Maskun museolla ja museokahvilassa työtehtäviin lukeutuvat asiakaspalvelu ja pienimuotoinen opastaminen, museokahvilan/-kioskin pyörittäminen yhdessä vastuukesätyöntekijän kanssa ja museon kesätapahtumien järjestämiseen osallistuminen.


Kaikille kesätyötä hakeneille ilmoitetaan valinnoista.


Lisätietoja:

Jenni Sipilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
044-7388 320
jenni.sipila@masku.fi


Heidi Vuori
Henkilöstö- ja tiedonhallinnan asiantuntija
044 7388 209
heidi.vuori@masku.fi

Lisätietoja

http://www.masku.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työpaikan saaneille ilmoitetaan yhteystiedot samalla kun tiedotetaan työpaikasta.

Lisätietoja

Maskun kunta, Hallinto-osasto

Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön.


Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Rekommenderade jobb