Mat-luonn.tiet. aineiden opettaja

Haemme matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen alkaen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat matemaattis-luonnontieteellisten aineiden (yhteiset tutkinnon osat) opetus ja ohjaus ammatillisessa koulutuksessa, opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot sekä oman alan pedagoginen kehittämistyö. Tehtäviä tulee olemaan myös Keudan muissa toimipisteissä kuntayhtymän toimialueella.

Tehtävään valittavalta odotamme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen ja kasvatustehtävään.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusasetuksen A986/1998 (muutos 1150/2017) mukaan.

Arvostamme verkkopedagogiikan sekä digitaitojen osaamista, kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja valmiuksia toimia ammatillisen koulutuksen periaatteiden mukaisesti. Lisäksi arvostamme kelpoisuutta opettaa aikuisten perusopetuksessa sekä taitoa työskennellä oppimisvalmiuksia tukevassa opetuksessa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Arja Koli koulutusjohtaja, vararehtori 040 1745 362
Eini Kuusalo tiimiesimies, 050 4150 793

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Kansanopistontie 60, 04380 Tuusula

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!