Matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen opettaja

Haemme matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon osan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään 01.08.21-30.06.22 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu ammatillisten perustutkintojen Yhteisten tutkinnon osien matematiikan, fysiikan ja kemian osa-alueiden opetusta, ohjausta ja arviointia. Eduksi katsomaan Toiminta digitaalisessa ympäristössä osa-alueen osaaminen.


Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta. Valitulla tulee olla matematiikan opettajan kelpoisuus ja lisäksi vähintään yhden edellä mainitun osa-alueen opettajan kelpoisuus. Eduksi katsotaaan Toiminta digitaalisessa ympäristössä osaaminen.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja verkko-opetusosaamista. Lisäksi arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia tiimissä ja taitoa huomioida erityistä tukea tarvitsevat opiskelijat.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote ja huumausainetesti. Rekrytoinnissa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi
http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat toimialapäällikkö Sari Haglund puhelin 040 808 5153 tai rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai sposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs