Matemaattisten aineiden lehtori

Laukaan kunnan opetustoimessa julistetaan haettavaksi Lievestuoreen koulun matemaattisten aineiden lehtorin virka. Eduksi luetaan tietotekniikan opettajan pätevyys. Lievestuoreen koulu on noin 320 oppilaan uusi yhtenäiskoulu. Koulukiinteistö on valmistunut vuonna 2018.

Toivomme hakijalta innostavaa kehittämisotetta matemaattisten aineiden ja tietotekniikan opetukseen sekä yhteisöllisen koulukulttuurin luomiseen. Arvostamme oppilaita osallistavaa työtapaa ja kykyä yhteistyöhön eri toimijoiden kesken. Talomme tarjoaa uudet oppimisympäristöt, lämpimän työyhteisön tuen ja sopivasti vastuuta ja haasteita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan.
Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä osoitteessa kuntarekry.fi. Kelpoisuustodistukset tulee skannata hakemuksen liitteeksi.
Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.
Tehtävään valitun tulee esittää ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.laukaa.fi
https://peda.net/laukaa/lievestuoreenkoulu0-9/lievestuoreenkoulu-5-9

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lievestuoreen koulun rehtori Paula Pöyhönen 040 1821453, opetuspäällikkö Jussi Silpola 040 0250743, sähköpostitse etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Poistetut, Lievestuoreen koulu

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen n. 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä. Perusopetuksen oppilasmäärä kasvaa tulevina vuosina, joten tarvitsemme hyviä opettajia täydentämään joukkoamme. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laurinkyläntie 5, 41400 Lievestuore

Suggested jobs