Skip to main content
test
Matemaattisten aineiden lehtori - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana määräaikaisesti täytettävä perusopetuksen matemaattisten aineiden lehtorin virka (vuosiluokat 1-9). Opetettavat aineet ovat matematiikka ja fysiikka. Ensimmäinen sijoituspaikka on Jokirinteen koulu. Työ alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 3.6.2023 saakka.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 452178.

Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Jokirinteen koulun rehtori Maarit Mäkäläinen, puh. 040 5954271 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Jokirinteen koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Jokiniityntie 5, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb