Skip to main content
test
Matemaattisten aineiden lehtorin virka - Ruokolahden kunta

Haemme matemaattisten aineiden lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Tehtävä sijoittuu vuosiluokille 7-9.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, kokemusta erilaisista oppijoista, opiskelijalähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Eduksi katsotaan myös mahdollisuus opettaa fysiikan ja kemian tunteja. Arvostamme kokemusta yhtenäiskoululla työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.
Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi torstaihin 19.5.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Ruokolahden kunta, Kirjaamo, Virastotie 3, 56100 Ruokolahti. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saila Heikkinen arkisin klo 9-15 puh. 044 4491 240
saila.heikkinen@ruokolahti.fi

Lisätietoja

Ruokolahden kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus, Ruokolahden koulu

Ruokolahdella toimii yksi 1 – 9 luokkien yhtenäiskoulu, jonka oppilasmäärä on 430 oppilasta. Viihtyisä koulurakennus on valmistunut vuonna 2018. Tervetuloa työskentelemään aktiiviseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Metsolantie 7, 56100 Ruokolahti

Rekommenderade jobb