Skip to main content
test

Haemme joukkoomme kahta matemaattisten aineiden opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toinen opettajista on päätoiminen, toinen osa-aikainen tai tuntiopettaja.

Maistuisiko mahdollisuus muotoilla työpäivästäsi entistäkin mukavampi? Tule Hyriaan! Meillä saa innostua ja onnistua. Monenlaiset ihmiset voivat löytää paikkansa täällä. Ei tarvitse jäädä yksin - aina saa tukea. Saat käyttää omaa osaamistasi ja voit vaikuttaa siihen mitä teet.

Me Hyriassa autamme asiakkaitamme saavuttamaan omia unelmiaan. Meiltä saa taitoja, joilla jokainen voi muuttaa maailmaansa. Tarvitsemme sinua, jotta yhä useampi asiakkaamme kantaisi sydämessään onnellisia muistoja merkityksellisistä hetkistä opintojensa ajalta. Tule vahvistamaan toimintakulttuuriamme, jotta ylitämme opiskelijoidemme ja asiakkaidemme odotukset. Saat nauttia matkasta itsekin. Työsi kaksi keskeistä tavoitetta ovat: opiskelijoiden osaamisen lisääminen ja työelämävalmiuden kasvattaminen.

Kun aloitat, haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Opiskelijaravintolamme tarjoavat maksuttoman aamupuuron arkiaamuisin sekä henkilöstöhintaisen lounaan. Henkilöstötapahtumien ja työhyvinvointitoiminnan lisäksi tuemme sinua Smartum-edulla ja alennuksilla hius- ja kauneudenhoitoalan palveluihimme. Joustavat työterveyspalvelumme ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Esihenkilömme ovat saaneet henkilöstökyselyissä huippuarvosanat ja me kyllä huomaamme, kun sinäkin onnistut työssäsi odotettua paremmin. Henkilöstön palkitsemisen periaatteista päätetään vuosittain yhdessä työntekijöiden edustajien kanssa. Kannustamme myös jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävässäsi opetettavia aiheita ovat matematiikka, fysiikka ja kemia. Matemaattiset aineet kuuluvat ammatillisessa koulutuksessa yhteisiin tutkinnon osiin, joiden opetus tapahtuu kolmen matemaattisten aineiden opettajan pajatiimissä. Opetusta on pääosin Riihimäellä, satunnaisesti myös Hyvinkäällä.

Toivomme sinun olevan innostava opettaja ja ohjaaja. Sinulla on kykyä ja opiskelijalähtöistä otetta toimia monenlaisten ja eri ikäisten opiskelijoiden kanssa. Pidät kehittävästä työotteesta ja tiimityöskentelystä yli ainerajojen. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Oppija on meille tärkein ja kannamme kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä alaikäisten opiskelijoiden kohdalla yhteydenpito huoltajiin. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita. Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja tiimityöskentelystä sekä innostusta ja rohkeutta kokeilla ja toteuttaa erilaisia pedagogisia lähestymistapoja.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Mikäli sinulla ei ole vielä suoritettuna pedagogisia opintoja, voimme tukea sinua opintojen suorittamisessa. Voit hakea tehtävään, vaikka et täyttäisi kelpoisuusehtoja. Ehkä olet alasi kokenut osaaja, ja haluaisit siirtyä jakamaan osaamistasi eteenpäin? Hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia voi tulla valituksi määräajaksi, jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Siirrymme vuosityöaikaan 1.8.2023 alkaen, ja palkat ovat vuosityöajan mukaisia. Lopulliseen palkkaan vaikuttavat mm. koulutus, työkokemus ja muu osaaminen. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Ulla Poutiainen, p. 050 348 2904, ulla.poutiainen@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Yhteiset tutkinnon osat

Hyriasta saat taitoja, joilla muutat maailmaasi. Me lupaamme älykkäimmät ja kyvykkäimmät palvelut onnistumiseen. Koulutamme ja valmennamme, jotta asiakkaillamme olisi enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon!


Osoite: Sakonkatu 1, 11100 Riihimäki
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb