Skip to main content
test
Matemaattisten aineiden opettaja/KAO Kuusamo - Kajana stad

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä matemaattisten aineiden opettajaa osaksi yhteisten aineiden opettajien tiimiä Kuusamon yksikköön.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö mm. seuraavissa osa-alueissa: matematiikka ja matematiikan soveltaminen sekä fysikaaliset ja kemialliset ilmiöt ja niiden soveltaminen. Opetus tapahtuu toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille eri koulutusaloilla Kuusamon toimipaikassa sekä etäopetuksena koko Kainuun ammattiopiston toimialueella.

Opettaja toimii yhteisten aineiden opettajien tiimin jäsenenä. Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme joustavuutta, kohtaamisosaamista ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Edellytämme verkko-opetusympäristöjen hallintaa opetus- ja ohjauskäytössä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) yhteisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Hakijan eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen opetusalan työtehtävistä.

Oppilaitoksellamme on toimintaa Kainuussa, Koillismaalla, Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi
http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana, koulutuspäällikkö puh. 044 4975 019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb