Skip to main content
test
Matemaattisten aineiden pt. tuntiopettaja (2 kpl) - Sulkavan kunta

Sulkavan yhtenäiskoulussa ja lukiossa jatketaan avoinna olevien kahden päätoimisen matemaattisten aineiden opettajan sijaisuuden hakuaikaa lukuvuodelle 2022-2023. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Yhtenäiskoulun 7-9-luokilla ja lukiossa on yhteensä noin 90 oppilasta. Opetusta on sekä yläluokilla että lukiossa. Muiden opetettavien aineiden pätevyys katsotaan eduksi.

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa. Arvostamme aktiivista ja innostunutta asennetta verkostoitumiseen ja sen edistämiseen koko koulun tasolla.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Jos kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi. Palkka määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Noudatamme valinnassa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut pidetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


Sulkavan kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marttiina Sihvola
vt.rehtori 044 417 5370 marttiina.sihvola@sulkava.fi

Lisätietoja

Sulkavan yhtenäiskoulu

Sulkava on elinvoimainen ja innovatiivinen kunta upean luonnon keskellä Saimaan rannalla. Sijaitsemme Etelä-Savossa Mikkelin ja Savonlinnan välissä. Sulkava panostaa koulutukseen ja kasvatukseen, josta huippuesimerkkinä on yrittäjyyslukio. Sulkavan kunta on kuuluisa soutupitäjä, ja tarjoaa monipuoliset liikunnalliset olosuhteet. Sulkavan kunnassa työntekijöillä on viihtyisä työyhteisö, joka antaa mahdollisuuden kehittyä työssään. Sulkavan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutie 8, 58700 Sulkava
Sulkavan kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb