Matematiikan, fysiikan ja kemia lehtorin sijaisuus

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi Ranuan yläasteelle matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin (0209) viransijaisuus ajalle 2.8.2021- 19.12.2021 (hakuaikaa jatkettu).

Kelpoisuusehtona peruskoulun aineenopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, määräaikainen virka voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Sähköiset hakemukset 2.6.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valitulla on kahden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yläkoulun rehtori Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Suggested jobs