Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori - Vaalan kunta

Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori

Vaalan sivistyspalveluissa on haettavana perusopetuksen ja lukion yhteinen matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virka Vaalan koulukeskuksessa ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Tulevien vuosien opetustunnit selvitetään lukuvuoden aikana, jonka jälkeen virka tullaan todennäköisesti täyttämään vakinaisesti. Viran hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin virkaa hakeneiden hakemukset huomioidaan rekrytointiprosessissa automaattisesti.

Palkkaus on OVTES:n mukainen. Koeaika 6 kk. Viran pätevyysvaatimukset määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 10§ mukaan (matematiikka). Lisäksi hakijan eduksi luetaan pätevyys muihin opetettaviin aineisiin (FY,KE).

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.vaala.fi

Lisätietoja antaa koulukeskuksen rehtori, sivistysjohtaja Jarkko Niiranen, puh. 0400-855944

Vaalan kunta
Osoite: Vaala

Vaalan koulukeskus on v. 2012 valmistunut moderni koulu, joka mahdollistaa uudenlaiset opetuskäytännöt. Työyhteisömme on dynaaminen ja kehittyvä, arvostamme monipuolista osaamista ja kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta. Vaala sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, noin tunnin matkan päässä Oulusta ja Kajaanista. Koulupäivän sijoittelu mahdollistaa kulkemisen esim. Oulusta aamu- ja iltapäiväjunalla. Tarvittaessa autamme asunnon saannissa.

Tutustu työnantajaan