Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN MATEMATIIKAN, FYSIIKAN JA KEMIAN LEHTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2021 alkaen Korpilahden yhtenäiskouluun.

Korpilahden yhtenäiskoulu sijaitsee n. 30 km Jyväskylän keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussa on opetusta 1.-9. luokilla ja lisäksi koulun tiloissa toimii esiopetuksen ryhmiä. Oppilaita on 450 ja opettajia 30. Koulu on tiloiltaan hyvässä kunnossa ja sitä ympäröivät liikunta- ja harrastepaikat ovat hyvät. Kouluamme luonnehtii vireys ja toiminnallisuus. Koulussamme on tekemisen meininki - on onni päästä töihin meille!

Kelpoisuusehto on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen yhtenäiskoulussa työskentelystä ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Virassa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

rehtori Satu Lahti, puh. 040 064 9268
sähköposti: satu.m.lahti@jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs