test
Matematiikan, fysiikan ja kemian tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023 täytettävä perusopetuksen matematiikan, fysiikan ja kemian tuntiopettajan virka. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Gesterbyn koulu.

Gesterbyn koulu on vajaan 400 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet ovat lähellä. Koulu tarjoaa kannustavan työyhteisön ja opetuksen uusimmat teknologiat. Voit tutustua kouluumme koulun omilta sivuilta https://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut .

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 398655.

Hakuaika päättyy ke 26.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi/gesterbyn-koulun-omat-sivut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Gesterbyn koulun rehtori Raija Vahasalo, puh. 040 5743961 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vilhonkummuntie 4, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb