Matematiikan ja fysiikan lehtorin virka - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi matematiikan ja fysiikan lehtorin virka (0210) 1.8.2021 alkaen ehdolla, että Ranuan kunnanhallitus myöntää virkaan täyttöluvan kokouksessaan 21.6.2021.

Kelpoisuusehtona lehtorin virkaan on peruskoulun aineenopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Mikäli virkaan ei ole kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa,
eikelpoinen henkilö voidaan palkata määräajaksi 4.6.2022 asti, mikäli hakijalla on riittävä koulutus ja tehtävän hoitamiseksi riittävät taidot.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Sähköiset hakemukset 22.6.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Sähköiseen hakemukseen voi liittää erikseen ansioluettelon, mutta hakijoiden vertailu perustuu ensisijaisesti sähköisessä rekrytointijärjestelmässä annettuihin tietoihin.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote kuukauden kuluessa virkamääräyksestä. Vakituisessa virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi

Lisätietoja

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.


Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Rekommenderade jobb