Matematiikan lehtorin (2119) viransijaisuus - Loviisan kaupunki

Matematiikan lehtorin (2119) viransijaisuus

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Koulu toimii väistötiloissa, kunnes koulurakennuksen peruskorjaus vuonna 2021 valmistuu.

Haemme Harjurinteen kouluun matematiikan lehtorin viransijaista ajalle 13.8.2019- 30.5.2020. Opettaja toimii luokilla 7-9. Viran opetusvelvollisuus on 21 tuntia viikossa.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä matemaattisten aineiden osaajaa. Arvostamme matematiikan lisäksi kokemusta kemian ja fysiikan opetuksesta.
Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa sekä mahdollisuuden osallistua Loviisan kaupungin lahjakkaille oppilaille tarkoitettuun Kurkota tähtiin-hankkeeseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, PL 68, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Viransijaisuus täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tiedustelut Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi) tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Harjurinteen koulu
Osoite: Loviisa

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä
Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Tutustu työnantajaan