Matematiikan päätoiminen tuntiopettaja - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat.

Haemme Harjurinteen kouluun matematiikan päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2021-31.7.2022. Opettaja toimii luokilla 7-9. Päätoimisuuden edellytyksenä on vähintään 16 tuntia viikossa.

Haemme matemaattisten aineiden ainetiimiin kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä matemaattisten aineiden osaajaa.

Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa.

Loviisan kaupungin opetustoimessa panostetaan kielitietoisuuteen ja lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Viransijaisuus täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi) tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.


Osoite: Ratakatu1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb