Matkailualan päätoiminen opettaja

Matkailualan tuntiopettaja (vakituinen, päätoiminen)
SASKY koulutuskuntayhtymä
Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto on dynaaminen noin 450 opiskelijan oppilaitos Tampereen keskustan tuntumassa.

Haemme matkailualan opettajaa päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen alkaen 1.8.2021 matkailualan perustutkinnon, matkailupalvelujen tuottajan koulutuksen vastuuopettajaksi. Opetusta voi osin olla myös opetusravintolassa.

Opettajan tehtävänä on oppimisen ohjaaminen. Lisäksi opettajan tehtäviin sisältyy työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat opettajan perustehtäviin.
Matkailualan koulutuksemme toteutetaan suurelta osin työelämäpainotteisena aidoissa matkailualan yritysyhteistyöprojekteissa. Valittavalla opettajalla tulee olla itsenäinen työote, hyvät yhteistyöverkostot alueen matkailutoimijoihin ja -yrityksiin sekä valmiutta projektioppimisen ohjaamiseen matkailutapahtumissa. E

dellytämme matkailualan hyvää käytännön osaamista sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja tiimi- ja ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä on ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme työkokemusta nuorten/aikuisten parissa tehtävästä opetustyöstä. Eduksi luetaan monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja monipuolinen kielitaito sekä ravintola-alan osaaminen matkailuosaamisen lisäksi. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Tarjoamme erinomaiset työkaverit ja huippuyhteishengen jatkuvasti kehittävässä ja kehittyvässä työyhteisössä Tampereen ytimessä.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä 13.4.2021 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Mannila p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/tampereen-palvelualan-ammattiopisto/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Katja Mannila p. 044 774 5004. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

SASKY koulutuskuntayhtymä, Tampereen palvelualan ammattiopisto
Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.

Suggested jobs