Matkailun somevelho (kesätyö)

Etsimme kahta osa-aikaista kesätyöntekijää somettamaan Huittisten kesätapahtumista, matkailukohteista, tekemään artikkeleja MyHuittinen -sivustolle, vastailemaan matkailun chat-palveluun ja päivystämään matkailun infopisteelle. Jos tunnet olevasi aidosti kiinnostunut Huittisista ja somettamisesta, olet kohtelias, reipas, ahkera ja oma-aloitteinen, niin hae hommaan! Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja antamaan kasvot Huittisten kesälle!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda työstäsi oman näköisen ja tuoda paikkakuntaa esille uudella tavalla. Nautit Huittisten kesästä ja välität nautinnon muille verkkokanavia pitkin! Saat kerrankin somettaa sielusi kyllyydestä ja siitä maksetaan vielä palkkaa!

Haettava ajanjakso on 8.6. - 8.8.2021 ja työ on osa-aikaista eli 7 h 15 min /pv ja 29 h/viikko 4 päivänä viikossa. Linkitä työhakemukseen meille lyhyt tervehdys sosiaalisessa mediassa esim. YouTube, Instagram, Facebook.

Täytä sähköinen hakemus 5.3.2021 klo 12.00 mennessä tällä sivulla kirjautumalla "hae työpaikkaa" kohdasta. Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, toimita paperinen hakemus myös samaan aikaan mennessä postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Elinvoimajohtaja Riikka Peippo, puh. 044 560 4203, riikka.peippo@huittinen.fi tai markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen, puh. 044 773 0103

Huittisten kaupunki
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.