Matkustajainfotiimin vetäjä - Helsingin seudun liikenne

Matkustajainfotiimin vetäjä

HSL on ollut olemassa 10 vuotta. Asiakkaat tuntevat jo meidät hyvin. Meidän tavoitteemme on vastavuoroisesti oppia tuntemaan entistä paremmin runsaan miljoonan päivittäisen asiakkaamme tarpeet ja toiveet nykyisille ja tulevaisuuden palveluille. HSL:n matkustajainfotiimi vastaa sähköisen ja staattisen informaation sisällöstä, määrästä ja esitystavasta asemilla, pysäkeillä ja liikennevälineissä sekä yhteistyöstä laajan kumppaniverkoston kanssa ja matkustajainfon kehittämishankkeista. HSL:n matkustajainformaatio on erottamaton osa Helsingin seudun joukkoliikennebrändiä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

matkustajainfotiimin vetäjää

vastaamaan HSL:n matkustajainformaatiokokonaisuuden hallinnasta. Vastaat siitä, miten informaatio näyttäytyy eri kanavissa asiakkaan polulla. Tehtävääsi sisältyy laajaa sidosryhmäyhteistyötä liikennealan kumppanien, HSL:n omistajakuntien edustajien sekä rakennuttajien kanssa, sisäisiä ryhmiä unohtamatta. Tehtävään kuuluu myös pysäkki- ja asemainformaation asennusten suunnittelua ja liikennemuutoksista tiedottamista. Vastaat yhteistyöstä asennussopimuskumppanien kanssa. Tiiminvetäjänä luotsaat tiimin päivittäisen toiminnan suunnittelua ja kehittämistä. Matkustajainfotiimissä työskentelee lisäksesi kolme informaatiosuunnittelija sekä aikataulutuotteisiin ja painatuksiin erikoistunut viestintäsuunnittelija.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• työssä tai opintojen kautta hankittua joukkoliikennealan toiminnan tuntemusta
• projektiosaamista sekä toimisto-ohjelmistojen hyvää osaamista
• edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin osaamista

Arvostamme asiakaslähtöisen suunnittelumenetelmien tuntemusta, paikallistuntemusta, esimieskokemusta, paikkatieto-osaamista sekä kokemusta ohjelmistokehityksestä ja hankintojen kilpailuttamisesta.

Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään tiiminvetäjänä ja yhteydenpidossa sidosryhmiin. Sinulla on kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia, mutta viet asioita eteenpäin suunnitelmallisesti, järjestelmällisesti ja itsenäisesti. Olet mieleltäsi joustava äkillisissä muutos- ja häiriötilanteissa. Tehtävään sisältyy 24h/7 päivystystä ja varallaoloa kotona yhteensä noin 7 viikkona vuodessa.

Tarjoamme sinulle
• monipuolisen työn, jolla on vaikutusta pääkaupunkiseudun ihmisten arkeen
• innostuneet kollegat, hyvän työilmapiirin
• hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuudet omaan kehittymiseen
• työpaikan hyvien yhteyksien varrelta Pasilasta
• joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja palkkatoive.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.7. alkaen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sari Kotikangas, sari.kotikangas@hsl.fi tai puh. 045 6575767

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on reilu 400 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!

Tutustu työnantajaan