Media-alan lehtorin virka

Toistaiseksi voimassa oleva Media-alan lehtorin virka, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa, Kainuun ammattiopistossa.

Tehtävän kesto toistaiseksi alkaen 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haemme elokuva- ja videotuotannon osaajaa, joka kokee niin kansallisen, kuin kansainvälisen osaajaverkoston omakseen. Olet toiminut mukana erilaisissa tuotannoissa ja pystyt osoittamaan laaja-alaista osaamista alallasi. Opetustyössä tehdään tiivistä yhteistyötä korkeakoulujen sekä alan yritysten kanssa. Olet reipas ja positiivisen asenteen omaavaa henkilö, joka kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Edellytämme:
Alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja media-alan työkokemusta. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme:
Laaja-alaista media-alan tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja tiimiperustaisen ohjaamisen taitoja.

Muut tiedot:
Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alaiset ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 24.5.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.


Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Suggested jobs