Media-alan opettaja

Haemme monipuolisella osaamisella varustettua opettajaa Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon sekä Media-alan ammattitutkinnon opetustehtäviin. Tehtävään kuuluu opetustehtävien lisäksi opiskelijoiden oppimisen ohjaaminen ja vastuuopettajana toimiminen.

Edellytämme hyvää osaamista erityisesti valaisutuotannon osalta. Toivomme hakijalta myös monipuolista media-alan perustaitojen osaamista mm. video- ja valokuvauksesta sekä Adobe CC -paketin keskeisistä ohjelmistoista.

Lisäksi edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutos 1150/2017) mukaisen kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Toivomme hakijalta ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä valmentavaa työotetta. Arvostamme aloitteellista ja aktiivista vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä digitaalisen opetuksen osaamista.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työsuhteen vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutusjohtaja Timo Hakkarainen 050 567 9022, timo.hakkarainen@keuda.fi
Tiimiesimies Antti Meriläinen 040 174 4416, antti.merilainen@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Keskikatu 3, 04200 Kerava

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!