Skip to main content
test
Media-alan päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Haemme osaavaan joukkoomme media-alan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Media-alan opettajan tehtävät painottuvat pääasiallisesti media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon ja media-alan ammattitutkinnon sisältöjen opetuskokonaisuuksiin. Opettaja toimii tiimin jäsenenä huolehtien yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta, opiskelijoiden ohjauksesta oppilaitoksessa sekä työpaikalla, näyttöjen arvioinnista sekä koulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa.

Haemme erityisesti valokuvauksen eri osa-alueiden ja kuvankäsittelyn opetukseen monipuolista osaajaa. Hallitset myös kokonaisvaltaisesti media-alan toimintaympäristöt. Osaaminen verkkosivujen sekä animaatioiden tekemisestä on eduksi.
Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta ja alan työkokemusta sekä positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua kehittyä työnsä mukana.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, verkkopedagogiikan ja VR/AR-teknologian hyödyntämisestä opetuksessa, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita henkilöstövuokraus mukaan lukien ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 170 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.


Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Rekommenderade jobb