Mediakasvatusasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Mediakasvatusasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin sivistyksen toimialalla, vapaa-ajan palveluissa on haettavana mediakasvatusasiantuntija määräaikainen toimi ajalle 1.7. - 31.12.2019.

Työntekijän tehtävänä on laatia koulutussuunnitelma sekä toteuttaa suunnitelmaa, jolla Lapin yleisten kirjastojen työntekijöiden digiosaamisen taso nostetaan YKN:n hyväksymän digiosaamisen suosituksen tasolle vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työntekijällä tulee olla lisäksi hyvä tuntemus erilaisista medioista, laitteista sekä verkossa tarjottavista palveluista. Pedagoginen osaaminen, mediakasvatuksen ja koulujen opetussuunnitelman tuntemus sekä yhteistyö-, organisointi- ja suunnittelutaidot sekä kirjastoalan tuntemus luetaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3. krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 24.5.2019, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Pasi Rantanen, vs. kirjastotoimenjohtaja 040 576 2604 tai
Kimmo Korteniemi, vs. erikoiskirjastonhoitaja 040 561 4639

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Adress: Jorma Eton tie 6, 96100 Rovaniemi

Mediakasvatussuunnitelma Rovaniemen kaupunginkirjastoon –hankkeen tavoitteena on luoda mediakasvatussuunnitelma Rovaniemen ala- ja yläkouluikäisille. Suunnitelma on osa kirjaston ja koulujen välistä yhteistyötä. Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemen kaupunginkirjaston pääkirjasto Jorma Eton tie 6.

Mer om arbetsgivaren