test
Mielenterveyshoitaja, nuorisopsykiatria - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Mielenterveyshoitajan vakituinen toimi nuorisopsykiatrian osastolla.

Nuorisopsykiatrian vastuualueen ensisijainen tavoite on tuottaa laadukkaita nuorisopsykiatrisia tutkimuksia ja näyttöön perustuvia hoitoja vaikeista mielenterveyden häiriöistä kärsiville nuoruusikäisille perheineen. Vastuualueella toimivat 12-paikkainen osasto, viikko-osasto, poliklinikka, tutkimus- ja akuuttityöryhmä, intensiiviyksiköt sekä erityisen vaikeahoitoisten alaikäisten psykiatrinen tutkimus- ja hoitoyksikkö. Sairaala toimii opetussairaalana.Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus haastaa osaamisesi ja asiantuntemuksesi sekä kehittyä ammattilaisena niin kliinisen hoitoyön kuin moniammatillisten palveluprosessienkin osalta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Kehitämme työtämme ja työotettamme jatkuvasti, ja tässä tukena ovat vastuualueen omat kehittämisprosessit sekä yliopistosairaalan tarjoamat kattavat koulutuspalvelut erilaisine mahdollisuuksineen.

Mielenterveyshoitajan tehtävässä suunnittelet, toteutat, arvioit ja dokumentoit nuoren tarvitsemaa hoitoa yhteistyössä nuoren ja moniammatillisen hoitoon osallistuvan työryhmän kanssa.

Edellytämme aiempaa työkokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Eduksesi katsomme suuntautumisen nuorisopsykiatriseen mielenterveystyöhön, kokemuksen hoitotyöhön soveltuvista menetelmistä ja Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja. Lisäksi arvostamme aitoa halua palvella asiakkaita hyvin, kykyä motivoitua työstä ja oppia uutta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työ on kokoaikaista kolmivuorotyötä. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Nina Nordling, puh. 03 311 69733 tai ylihoitaja Riitta Vento, puh. 044 472 9636 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Nina Nordling, puh. 03 311 69733 tai ylihoitaja Riitta Vento, puh. 044 472 9636 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb