Skip to main content
test
Mittausinsinööri - Liedon kunta

Mielenkiintoinen virka haussa mittaustoimen mukavassa työporukassa!

Mittausinsinöörin tehtäviin kuuluu kaavoitusmittauksen valvonta ja pohjakartan hyväksyminen, mittaustöiden järjestäminen, maanmittaustoimitusten suunnittelu ja hakeminen.

Mittausinsinööri toimii mittaustoimituksissa kaupungin edustajana.
Lisäksi tehtäviin kuuluu kiinteistöjen kauppoihin ja vuokraukseen liittyvien asioiden ja kauppakirjojen/sopimusten valmistelu, kaupungin kiinteistökaupoissa kaupanvahvistajana toimiminen, kiinteistöjen arviointiin ja aluehintojen määrittämiseen liittyvät tehtävät.

Mittausinsinööri vastaa tonttimarkkinoinnista ja kaavoitukseen liittyvien maankäyttösopimusten laadinnasta sekä maaomaisuuden hallinnasta tilinpäätösraportointeineen. Tiimiin kuuluu maankäyttöassistentti, paikkatietokäsittelijä, kartoittajat ym. asiantuntijat, joiden kanssa yhdessä tehdään työtä. Mittausinsinööri toimii myös tiiminsä esihenkilönä.

Kaupunkikehityksellä on käytössään YTCAD- ja 3DWIN-ohjelmistot kaavoituksen, maastomittauksen sekä pohjakartan ylläpitoon. Paikkatiedon julkaisuun on karttapalveluna/paikkatietojärjestelmänä Sitowisen Louhi.

Kelpoisuusehtona virkaan valittavalta edellytetään maanmittausalan insinöörin (AMK) tutkinto, maanmittausalan insinöörin tutkinto teknisestä oppilaitoksesta tai maanmittausalan teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta sekä hyvää perehtyneisyyttä toimialaan liittyvissä tehtävissä. Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. toimialajohtaja Jani Kreula puh. 0500 524043 tai jani.kreula@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupungin henkilökunta tuottaa asukkailleen ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee noin 800 eri alojen ammattilaista viidellä eri toimialalla.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb