Mittaustyönjohtaja

Rovaniemen Elinvoimapalvelujen paikkatieto- ja tonttipalveluissa on haettavana

mittaustyönjohtajan toimi

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maastomittaustehtävät, mittausten laskenta sekä mittaustietojen sekä keilausaineistojen käsittely ja editointi. Mittaustyönjohtaja vastaa mittauskalustosta ja käytettävistä ohjelmista sekä mittaukseen liittyvästä teknisestä kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu myös dronen käyttöön ja viistoilmakuvaukseen liittyvä suunnittelu ja lennätys. Mittaustyönjohtaja toimii mittausvastaavan sijaisena.

Käytössämme on mm. Trimble Locus, Microstation ja Terrasolid.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu maanmittausinsinöörin / -teknikon tutkinto. Edellytämme Trimble Locus, Microstation/Terrasolid ohjelmiston käyttökokemusta sekä kokemusta dronen käytöstä tai suoritettua lupaa dronen lennättämiseen. Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä hyviä atk-taitoja.

Arvostamme kykyä toimia osana asiantuntijaryhmää sekä itsenäistä harkintaa ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi kokemus keilausaineistoihin liittyvistä tehtävistä ja toimiminen asiakkaiden kanssa katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus on Kuntien TS:n mukainen.
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 15.4.2021 klo 15.00.
Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 15.4.2021 klo 15.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa paikkatietoinsinööri Sakari Manninen puh. 040 522 9187, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Tekniset palvelut, Paikkatieto- ja tonttipalvelut
Osoite: Mäntyvaarantie 2, 96100 Rovaniemi

Teknisellä toimialalla on kolme teknisten palveluiden yksikköä: paikkatieto- ja tonttipalvelut, kaavoitus sekä yhdyskuntatekniikka. Mittaustyönjohtaja sijoittuu teknisten palveluiden paikkatieto- ja tonttipalveluihin.

Suggested jobs