Mobiililääkäri

HAEMME MOBIILILÄÄKÄRIÄ AKUUTTI KOTIKESKUKSEEN

Jos kotiin annettavat palvelut kiinnostavat, arvostat moniammatillista tiimityötä ja suomen kielen taitosi on erinomainen, voit olla etsimämme kollega.

Akuutti kotikeskus vie tutkimukset ja hoidot sinne missä potilas on. Toiminta on ammattilaislähtöistä, ja tukee selviämistä kodissa ja kodinomaisissa olosuhteissa mahdollisimman pitkään. Mobiililääkärit toimivat myös maakunnan tilannekeskuksen konsulttilääkäreinä ensihoidon kiireettömissä tehtävissä.

Akuutti kotikeskuksessa on tällä hetkellä ylilääkärin lisäksi viisi vakituista mobiililääkäriä, joista yksi toimii osa-aikaisena kotihoidon vastuulääkärinä ja yksi vastaa palliatiivisesta hoidosta. Apuna toimivat kokeneet hoitajat, langattomat mobiililaitteet sekä runsas bedside-tutkimusvalikoima.

Mobiililääkäritoimintaa on joka päivä klo 8-21.

Hakijan kiinnostuksen mukaan työnkuvaa voidaan räätälöidä palliatiivisen ja saattohoidon tai geriatrian suuntaan.

Pätevyysvaatimus: laillistettu lääkäri, jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus tai joka on toiminut yhteensä vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä. Eduksi katsotaan akuuttigeriatrinen kokemus.

Takaamme hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tutoroinnin; ja mielettömän mukavat työkaverit!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Tehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Akuutti kotikeskuksen ylilääkäri Katriina Lähteenmäki, p. 044 701 7099
katriina.lahteenmaki@porinperusturva.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut
Osoite: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka

Suggested jobs