Moniosaajia ruokapalveluun ja laitoshuoltoon - Servica

Moniosaajia ruokapalveluun ja laitoshuoltoon - Servica

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia moniosaajia vakituisiin työsuhteisiin. Työaika on 30,00 - 38,75 h/vko. Hakijalta edellytetään ruokapalvelun tai laitoshuollon ammattitutkinto tai vastaava perustutkinto, hygieniapassi sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus toisen alan työtehtävistä sekä valmiutta työskentelyyn erilaisissa kohteissa ja työvuoroissa. Useimmat tehtävät ovat päivävuoroja.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Haastatteluun kutsutaan joustavasti pitkin hakuaikaa ja valinnasta tiedotetaan haastateltaville 31.7.2019 mennessä.

Huomioimme vain kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Läs mer

http://www.servica.fi

Palvelupäällikkö Anja Korhonen, puh. 044 4261 102 tai anja.sofia.korhonen@servica.fi
Alue-esimies Pirkko Petjala, puh. 044 4260 783 tai pirkko.petjala@servica.fi

Servica, Palvelualue 2
Adress: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Mer om arbetsgivaren