Munhygienist - Borgå stad

Munhygienist - Borgå stad

Borgå stads munhälsovård söker en munhygienist för en vikariat för tiden 3.6-31.8.2019 (möjlighet att fortsätta).

På vår mottagning tillämpar vi en modell med många mottagningsrum med namnet Smidiga munkliniken och vi har börjat munhälsokontroller för lågstadieelever med en pop up-modell. I munhälsovården i Borgå arbetar cirka 60 professionella medarbetare. Vi tycker att det är viktigt med samarbete mellan olika yrkesgrupper och vi hoppas att vi hittar en kunnig lagspelare som kan stärka vårt team under sommaren. Arbetet innehåller självständigt arbete och arbete i par.

För att du kan sköta arbetet som munhygienist framgångsrikt förutsätter vi att du har utmärkta samarbetskunskaper och en positiv inställning till utvecklingen av det egna arbetet och arbetsplatsen. Vi förutsätter att de sökandena behärskar båda inhemska språken.

Behörighetsvillkoren är legitimerad munhygienist enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (1994/559) eller en munhygieniststuderande som har avlagt minst 80 % av sina studier.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Lönesättning AKTA. Prövotiden är 1 månad.

Skicka din ansökan senast 15.3.3019 kl. 15 via länken SÖK NU.

Läs mer

http://www.borga.fi/tandvard

Ytterligare information ges av avdelningsskötare Heli Sjöblom, tfn 040-7540864, heli.sjoblom@porvoo.fi

Munnens hälsovård
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren