Munhygienist - Närpes stad

Vård- och omsorgsnämnden i Närpes lediganslår två befattningar som munhygienist Närpes HVC, Tandvården.

Inom munhälsovården arbetar 5 tandläkare, 5 tandskötare och 2 munhygienister. Mottagningar finns på Närpes HVC samt på Mosebacke skolcentrum.

Behörighetskravet är legitimerad munhygienist. Till dina arbetsuppgifter hör sedvanliga munhygienistuppgifter till barn, ungdomar samt vuxna patienter. Vi använder Abilita-patientdokumentation.

Befattningen är på heltid (38,75 h/vecka)

Språkkrav är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Arbetet inleds 4.5.2020 eller enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring.

Vi förutsätter intyg på vaccinationsskydd enligt lagen om smittosamma sjukdomar § 48 1227/2016. Den valda ska uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För anställningen tillämpas en prövotid på fyra (4) månader.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

t.f ledande tandläkare Ulrika Haka tfn. 06-2249511, ulrika.haka@narpes.fi

Närpes stad, vård- och omsorgsavdelningen
Adress: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!