Munhygienist - Borgå stad

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vår mod att förnya dem fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

I dina drömmars Borgå söks det en munhygienist för ett vikariat tills 16.2.2022.

Är trevliga arbetskompisar, fungerande arbetsredskap och arbetsplatsens goda läge viktiga för dig? Och mångsidiga arbetsuppgifter som munhygienist? Om du svarade ja - kan vi erbjuda allt detta just åt dig! Hos oss jobbar cirka tjugo tandläkare, nio munhygienister och cirka trettio tandskötare som alla välkomnar just dig till vår arbetsgemenskap.

Att arbeta hos oss är aldrig tråkigt och den grundläggande tandvården och Smidiga tandkliniken-verksamheten ger variation till arbetet. Du får göra tandkontroller för barn vid olika skolor och bedömningar av vårdbehov för äldre vid servicehus.

Vi arbetar tvåspråkigt och hos oss kan du öva på det andra inhemska språket men du klarar dig även på finska. I huvudsak arbetar vi under tjänstetiden, det vill säga dagsarbetet. Vi erbjuder åt våra anställda god företagshälsovård samt personalförmåner (bland annat motions- och kultursedlar samt rabatter på bland annat massage och biobiljetter).

För oss är det viktigt att arbetstagaren är flexibel, har initiativförmåga och ett positivt och raskt grepp i arbetet. Vi förväntar oss att arbetstagaren är en legitimerad munhygienist eller har en motsvarande tidigare examen på institutnivå. Hos oss är det en positiv och entusiastisk attityd som gäller!

Lönesättningen fastställs enligt AKTA och arbetet inleds enligt överenskommelse. Prövotiden är 3-4 månader. Kom och arbeta hos oss!

Skicka din ansökan senast 28.6.2021 kl. 9 via länken Sök nu.

Läs mer

https://www.borga.fi/tandvard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger avdelningsskötare Mari Heinonen, tfn 040 5488 793 eller mari.heinonen@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Munhälsovård

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb