Skip to main content
test
Munhygienist - Sibbo kommun

Sibbo är en växande och smidig kommun strax intill huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Mun- och tandvården i Sibbo kommun har verksamhetsställen både i Nickby och i Söderkulla. Vår verksamhet utvecklas kontinuerligt i enlighet med kommunens strategi. Vårt mål är att erbjuda den bästa mun- och tandvården i landet. Vi stödjer personalens kunnande och ork i arbetet bl.a. genom att utveckla verksamheten och utbilda personalen.

Vi söker nu en MUNHYGIENIST till vårt team för en ordinarie befattning. Arbetet inleds 12.12.2022 eller enligt överenskommelse.

Vi är en respektfull och mångprofessionell arbetsgemenskap, arbetskamraterna är trevliga och de anställda erbjuds möjligheter att utveckla sig själva bland annat genom utbildningar. Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete i en trevlig och uppmuntrande arbetsmiljö. Vi erbjuder våra anställda bra personalförmåner såsom företagshälsovård, motions- och kulturförmåner samt kostnadsfri verksamhet i anknytning till välbefinnandet i arbetet. Det är roligt att jobba hos oss!

Vi ger dig en möjlighet att planera och utföra munhygienistens arbete på ett mångsidigt sätt. Arbetsuppgifterna kan anpassas till dina kunskaper och färdigheter. Dina uppgifter omfattar bland annat munhälsokontroller, förebyggande av mun- och tandsjukdomar och att fungera som expert på hälsofrämjande åtgärder för grupper och personer i olika åldrar, främst vuxna.

Vi förväntar oss att du har en positiv attityd, är flexibel och självstyrande samt har god samarbets- och interaktionsförmåga. Vi värdesätter en pålitlig och energisk inställning till arbetet och ett professionellt arbetssätt. Du vill göra ditt bästa för patienten och arbetsgemenskapen. All fortbildning är till hjälp och nytta.

Behörighetskravet är munhygienistexamen (YH) eller tidigare motsvarande examen samt legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994). Dessutom förutsätter vi flytande kunskaper i det ena inhemska språket, kunskaper i det andra inhemska språket ses som fördel. Om behöriga sökande saknas, beaktas även munhygieniststuderande som är i slutskedet av sina studier för ett tidsbundet anställningsförhållande.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Arbets- och tjänstekollektivavtalet för social- och hälsovårdssektorn (SH-avtalet). I anställningsförhållandet tillämpas prövotid. Den uppgiftsbaserade lönen är 2 624,89 euro/månad. För befattningen krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar, och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in via nedanstående länk eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry senast 5.12.2022 kl. 16. Tjänsten har lediganslagits på nytt, ansökningarna som lämnats in tidigare beaktas. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/mun-och-tandvard/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om befattningen ger
avdelningsskötare Thea Mattsson-Eklund 050 383 1598 / thea.mattsson-eklund(at)sibbo.fi
ansvarig tandläkare Perttu Halonen 050 380 2610 / perttu.halonen(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Mun- och tandvården

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb