Skip to main content
test
Museo-opas - Miehikkälän kunta

Miehikkälän Salpalinja-museo on viime sotien aikana rakennetussa linnoituskohteessa toimiva ammattimuseo, jonka näyttelyt painottuvat laajalle ja maisemallisesti näyttävälle ulkomuseoalueelle. Museo-oppaat vastaavat museokävijöiden opastuksesta ja muusta asiakaspalvelusta ja osallistuvat muuhun kokemuksensa ja koulutuksensa mukaiseen museotyöhön. Eduksi katsotaan soveltuvat korkeakoulutasoiset opinnot esimerkiksi historian, kulttuurin tai matkailun alalta sekä kokemus oppaan tehtävistä tai muusta asiakaspalvelusta. Kielitaitovaatimus: erinomainen suomi ja englanti. Tehtävä soveltuu myös museologian harjoittelun suorittamiseen.

Lisätietoja

www.salpalinjamuseo.fi, www.miehikkala.fi
www.salpalinjamuseo.fi, www.miehikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Haapala, ajalla 17.6.-1.7. , anu.haapala@miehikkala.fi
Armi Oinonen, ajalla 11.7.- armi.oinonen@miehikkala.fi

Lisätietoja

Miehikkälän kunta, Yleishallinto, Matkailu- ja museotoimi

Kaakkoisrajan metsien läpi kulkee Salpalinja, v. 1940-1944 rakennettu itärajan maapuolustusasema, jota on verrattu mm. Ranskan Maginot-linjaan tai Saksan Atlantin valliin.

Miehikkälän Salpalinja-museo on vuonna 1987 perustettu sotahistoriallinen ammattimuseo, joka esittelee Salpalinjan linnoittamisen historiaa.

Museoalueen jylhä maisema ja metsäisten kallioiden tiheä linnoitusverkosto muodostavat vaikuttavan kokonaisuuden koko Suomen mittakaavassa. Museon näyttelyt levittäytyvät näyttelytiloista ulkomuseoalueen kallioisessa metsämaastossa sijaitseville opastetuille reiteille. Museokahvila ja - kauppa ovat avoinna museon aukioloaikoina. Museo toimii myös yhtenä Salpapolku-retkeilyreitin lähtö-/päätepisteistä.


Osoite: Miehikkälän museotoimi, Palotie 10 B 4, 49700 Miehikkälä
Miehikkälän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb