Museoamanuenssi

Tule MUSEOAMANUENSSIN sijaiseksi ajalle 1.9.2020 - 31.12.2021!

Museoamanuenssina vastaat talviurheilukokoelmasta ja sen kehittämisestä. Kokoelmayksikön jäsenenä vastuullesi kuuluu kokoelman hallinta hankinnoista luettelointiin, esinehuollon ja -säilytyksen koordinointiin sekä talviurheilukokoelmaan liittyvät tutkimuspalvelut. Vastaat myös kokoelman esinelainoista sekä museon näyttelyihin ja julkaisuihin liittyvistä kokoelmatehtävistä omalla sektorillasi. Pääset aktiivisesti osallistumaan Lahden museoiden strategian mukaisen toiminnan ja ohjelmiston kehittämiseen kokoelmayksikön moniammatillisessa ryhmässä.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa museoamanuenssin tehtävään soveltuvissa museoaineissa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä talviurheilukokoelmien parissa. Tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja hyviä organisointitaitoja sekä kokemusta kokoelmatyöstä ja kokoelmanhallintaohjelman käyttämisestä.

Tehtävään sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja sen tehtäväkohtainen palkka on 2.646,27 €/kk.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset tehtävään Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 12.8.2020 klo 9.00.

Lisätietoja

http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/hiihtomuseo
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

Näyttelypäällikkö Suvi Kuisma puh. 050 398 5521 ja vs. museonjohtaja Hannu Takala puh. 050 559 4158

Lahden kaupunki, Kaupunginmuseo, Kokoelmayksikkö
Osoite: Salpausselänkatu 8, 15110 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!