Skip to main content
test

Kuopion taidemuseossa on haettavana viestinnästä ja tiedonhallinnasta vastaavan museoamanuenssin tehtävä 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museoamanuenssi toimii Kuopion taidemuseossa ulkoisen ja sisäisen viestinnän parissa. Kuopion taidemuseo on aktiivinen sometoimija, mutta toivomme että kehitymme tällä sektorilla amanuenssin avulla jatkuvasti. Lisäksi tehtäväkenttään kuuluvat kuva-arkiston ja asiakirja-arkiston hoitaminen ja yleisön saataville saattaminen . Hän kehittää digitaalista toimintaympäristöä ml. kokoelmanhallintajärjestelmä, yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Amanuenssi toimii myös Pohjois-Savon alueellisen vastuumuseotoiminnan kehittämisessä ja toiminnassa oman tehtävänkuvansa puitteissa.


Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, taidehistorian opintoja sekä taidemuseoalan työkokemusta ja museoalan tuntemusta. Lisäksi edellytämme digitaalista osaamista, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsomme taidehistorian syventävät opinnot, museologian opinnot, viestinnän- ja arkistokoulutuksen ja -työkokemuksen, graafisen osaamisen ja valokuvauksen hallinnan. Arvostamme organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Tehtävän työaika on 36,25 h/vko
Tehtäväkohtainen palkka; 2712.24
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Museonjohtaja Anna Vilkuna, puh. 044-718 2634

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue, Museokeskus

Kuopion taidemuseon arvot ovat: asiantuntevuus, vuorovaikutteisuus, eteenpäinkatsovuus ja yhdenvertaisuus. Kuopion taidemuseo on Pohjois-Savon alueellinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on toimia taiteen ja visuaalisen kulttuuriperinnön asiantuntijana sekä kehittää ja edistää toimialansa yhteistyötä sekä taiteen ja visuaalisen kulttuuriperinnön tallentamista ja digitaalista saatavuutta.

Kuopio on 121 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat kulttuuri-, hyvinvointi-, ja koulutuspalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb